Κατοικίες

Elia

Η κατοικία Elia αποτελεί τη μια από τις τρείς κατοικίες του συγκροτήματος Elios Zen Villas και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις συνδυασμένες με τη φυσική και παραδοσιακή ομορφιά της καταπράσινης Σκοπέλου.

Η μαγευτική θέα του βουνού, η διακόσμηση, η άνεση του χώρου, ο αυθεντικός ξύλινος και πέτρινος χαρακτήρας και η φιλοξενία, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολάυσετε τις διακοπές σας μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας. 

 

Thea

Η κατοικία Thea βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του συγκροτήματος Elios Zen Villas, προσφέροντας μαγευτική θέα και άνεση.   

Drosia

Η κατοικία Drosia αποτελεί τη μια από τις τρείς κατοικίες του συγκροτήματος Elios Zen Villas και προσφέρει ωραία αίσθηση λόγω της μαγευτικής θέας και της δροσιάς όλες τις ώρες της ημέρας. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το χωριό Έληος, ταβέρνες, φαρμακείο, μίνι μάρκετ και η φημισμένη παραλία Χόβολο. 

 

Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.